dijous, 16 de maig del 2013

Visio de diferetns documentals

Docmental º1



Aquest documental, està elaborat per la CEAPA (Confederació Espanyola de Associacions de Pares y Mares de Alumnes) ens parla de la importància que te l’etapa de 0-6 que és on es fonamenta  el desenvolupament dels infants i  és la etapa en la que es creen els primers vincles socials on es socialitzen els infants on la persona te una gran plasticitat neuronal . Les grans adquisicions es produeixen en els primers anys de vida. També ens diu que no existeix desenvolupament psicològic sense escolarització , ja que aquesta dona les connexions necessaris entre les neurones  , la escola dona el context per a que es donin les connexions neuronal s necessàries . també fa menció a diferents investigacions que s’han dut a terme per a fomentar el vídeo .
A mes comenta la diferencia entre guarderia, que significa guardar  i centre d’educació infantil, on es preocupa per el desenvolupament integral del infant.

És tracta de un documental dividit en 9 parts cada una d’elles molt interessant que ens parla de l’etapa de 0-6, l’assemblea, el bon professional, el temps i l’espai , la bona escola, materials,  el projecte educatiu, la importància de la participació de la família, la visó de els pares i la de diferents professionals.

En definitiva parla de lo necessari que és una educació de qualitat i com arribar-hi.


Docuemtnal 2º



Aquet documental tal vegada no va dirigit a l’edat 0-3 per que tracta sobre com és l’educació en Finlàndia i aquesta no és obligatòria fins als 7 anys.
Parla de quins són els requisits per a ser professor, i de com es un mati en una escola finlandesa .
També compara el sistema educatiu espanyol i el finlandès , per la meua part crec que comença segons quins aprenentatges a edats molt joves no es del tot adequat ja que com diu el vídeo a certes edats encara no tenen desenvolupades certes capacitats necessàries per a començar certs aprenentatges com pot ser llegir o escriure o les conceptes matemàtics .

He escollit la competència 1C , ja que la recerca de diferents documentals m'ha sevit per a millora la meua formació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada